nyaralás

A Balaton csodái ősszel

A Balaton csodái ősszel

Kétségtelen, hogy a főszezon az tipikusan a Július és Augusztus hónapokra tehető, de nem szabad elmenni az mellett, hogy a Balaton csodálatos látványvilággal és rengeteg jó programmal kecsegtet az őszi hónapokban is. A halas ételek kedvelőt várja a süllőfesztivál Szigligeten, Márton nap alkalmával pedig rengeteg gasztronómiai programlehetőség adódik Zánkán, Balatonfüreden és Siófokon.

Tovább >

A téli balaton

Miért menjünk a Balatonhoz télen?

Sokan gondolják úgy, hogy egy tóhoz csak nyáron érdemes ellátogatni, hiszen tradícionálisan ugye a legtöbben akkor megyünk nyaralni. A Balaton azonban nem csak nyárra tartogat remek programlehetőségeket, hanem a téli időkre is. Számos nagyváros, mint Siófok, Balatonfüred vagy Tihany készül különböző programokkal a téli vendégeknek. Jó ötlet lehet a túrázás, hiszen a téli tájkép felettébb szép látvánnyal kecsegtet, de a legtöbb városban tipikus nevezetességek is nyitva tartanak a téli időszak alatt is.

Tovább >

B.my.Lake 2014

B.my.Lake 2014

Tavaly rendezték meg először a B.My.Lake fesztivált, amely Hollandiában pillanatok alatt besöpörte az „Európa legjobb új fesztiválja” címet a European Festival Awards-on.

Tovább >

Balaton Sound 2014

Balaton Sound 2014

A Balaton Sound hagyományosan idén is július elején került megrendezésre Zamárdiban. A Sziget Fesztivál szervezője által lebonyolított fesztiválon minden éven nagy profizmusra és gyakorlatra, kitűnő előadókra és nagyszerű programokra számíthatnak a résztvevők.

Tovább >

Balatonlelle - tengerparti hangulat a magyar tengeren

Balatonlelle - tengerparti hangulat a magyar tengeren

Balatonlelle a Balaton déli partján, nagyjából köztájon fekszik. Ideális hely a nyaralóknak, akár a balatoni fürdőzés, akár a programok tekintetében. Már nyolc éve, hogy létrehozták különleges strandját, ahol a tengerparthoz hasonlóan homokos partszakaszt alakítottak ki, így nem kell messzire utaznunk, hogy tengerparti hangulatunk legyen.

Tovább >